Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها – نماینده ولی فقیه در گلستان از بی‌توجهی به آثار تاریخی در استان انتقاد کرد و گفت: همه مسئولان نسبت به احیای دیوار دفاعی گرگان غفلت کرده و نسبت به آن مسئول هستیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان ، به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی گلستان ، آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی در دیدار با دست‌اندرکاران چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فرهنگ اقوام که به میزبانی استان گلستان برگزار می‌شود، اظهار داشت: جشنواره بین‌المللی فرهنگ اقوام ایران موضوع بسیار مهمی بوده و در واقع این جشنواره آشنایی ملی اقوام نسبت به یکدیگر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این جشنواره یک جاذبه گردشگری و فرهنگی بسیار مهم برای استان است که باید از آن به نحو احسن برای معرفی استان استفاده کرد.

امام جمعه گرگان خاطرنشان کرد: دیوار دفاعی گرگان یکی از موضوعات بسیار مهم و قابل توجه و تأمل است که احیای آن توسعه استان در همه ابعاد را به همراه خواهد داشت.

وی از بی‌توجهی به آثار تاریخی در استان انتقاد کرد و گفت: همه ما مسئولان نسبت به احیای دیوار دفاعی گرگان غفلت کردیم و وظیفه داریم نسبت به آن توجه ویژه داشته باشیم.

مکاتبه با رئیس قوه قضائیه و شورای نگهبان برای رفع مشکلات خروج از ثبت ملی آثار تاریخی تنها یک چهارم آثار تاریخی فارس حریم مصوب دارد؛ کمبود فوق‌العاده نیروهای حفاظتی در میراث فرهنگی + فیلم در سایه سکوت مسئولان؛ آثار تاریخی با حفاری‌های غیرمجاز و توسعه شهری در حال نابودی است

آیت‌الله نورمفیدی افزود: شهر تاریخی جرجان یکی دیگر از ظرفیت‌های مغفول‌مانده است که باید احیای آن با نگاه کاربردی و توسعه گردشگری استان صورت پذیرد.

وی خاطرنشان کرد: میراث جهانی قابوس یک بنای شاخص و منحصربه فرد برای استان و کشور است و باید به موضوعات مرمت و حفاظت این اثر جهانی توجه ویژه داشت.

انتهای پیام/581/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دیوار دفاعی گرگان آثار تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۷۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان

حمیدرضا حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: در حین حفاری در عمق یک و نیم متری در این خیابان یک دیواره تاریخی مشاهده شد که قدمت آن هنوز مشخص نشده است.

وی ادامه داد: میراث‌فرهنگی به این موضوع به عنوان یک پتانسیل نگاه می‌کند و چه بسا پس از آشکارسازی آثار، سایت موزه دیگری در مرکز شهر همدان در معرض دید گردشگران داشته باشیم.

۱۰ اردیبهشت‌ماه سال‌جاری عملیات پیاده راه‌سازی خیابان باباطاهر با حضور اعضای شورای شهر و مدیران شهرداری آغاز شد.

عملیات پیاده راه‌سازی خیابان باباطاهر به عنوان سومین خیابان و در ادامه پیاده‌راه شدن خیابان‌های منتهی به میدان تاریخی همدان با یکصد میلیارد ریال اعتبار آغاز شده است.

صبح امروز و در پی بازدید میدانی خبرنگار مهر از پروژه، متوجه نمایان شدن شواهدی از آثار تاریخی در حین اجرای این عملیات شده و انتظار می‌رود هماهنگی و همکاری بین شهرداری و اداره کل میراث‌فرهنگی همدان سبب حفظ این آثار شود.

کد خبر 6097209

دیگر خبرها

  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان
  • سینما به روایت سینما/ دیوار میان پایتخت و شهرستان با «آپاراتچی» فروریخت
  • فیلمی که دیوار میان پایتخت و شهرستان را از بین برد
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور
  • ۹۴۰ اثر تاریخی زنجان در فهرست آثار ملی ثبت شده است
  • پرسپولیس و ثبت یک آمار تاریخی؛ دیوار تهران
  • اعتراضات دانشجویان آمریکا و اروپا نشانه شکاف عمیق درون کشور‌های غربی است
  • آیت الله نورمفیدی: اعتراضات دانشجویان آمریکا و اروپا نشانه شکاف عمیق درون کشور‌های غربی است
  • در چه حالتی دایناسورها بار دیگر به چرخه حیات برمی‌گردند؟
  • دیدار ورزشکاران باستانی با آیت الله نورمفیدی